Desserts
För ett tag sen var vi cafétjejer ute och åt tillsammans på en restaurang i Linköping.
Har varit där två gånger förut med Oskar och åt både gångerna deras folieinbakade röding.
Jättegott verkligen ! Den här gången tänkte jag satsa på kött istället så det blev oxfilé.
Jag bad om medium rare. Och fick well done. Alltså jag bad om halvblodig köttbit och fick en välstekt.
Hur svårt ska det vara ?
Jag kan förstå om man beställer en medium och den blir lite mer åt det ena eller andra hållet.
Men om man beställer rare eller medium rare så skicka för fan inte ut en välstekt köttbit !
Jag blir galen. Jag tänker inte betala 260 kr för nåt jag inte beställt.
Så självklart skickade jag tillbaka maten.
Och fick självklart en ny men varken en ursäkt eller nån annan sorts kompensation.
Jag fick ju sitta där utan mat medans alla andra hann äta upp i stort sett.
Tyvärr händer detta ibland men jag förutsätter att en kock som lagar oxfilé och har satt priset 260 kr ska kunna leverera oxå.
Mitt tips när ni går på restaurang är att inte nöja er om det är något som är fel.
Säg till och förklara vad det var ni ville ha ( och troligtvis beställde från början !) så kommer ni direkt märka vad det är för servicestandard på restaurangen.
Blir servitören/kocken arg så kan du garantera att det är en riktig blufforganisation men får du en ursäkt, ett trevligt bemötande och ny mat hyffsat snabbt så är dom seriösa !
Kom ihåg att kunden alltid har rätt ;)
När jag väl fick rätt så var det dock jättegott och efterrätten var super.
Dock har jag aldrig varit på någon bättre restaurang än Storan i Linköping.
Har ätit där fler gånger än jag kan räkna och aldrig blivit missnöjd.
Ät där !


Maten från restaurangen vi var på. Självklart tog jag crème brûlée !
Ingen har väl missat att det är min favort ? =)