And it will all be fine..

Again, sorry för dålig uppdatering men det finns helt enkelt inte tid. Jag måste börja ta hand om min lilla blogg nu !
Jaja, igår var vi iaf på City Gross och handlade till Valborg. Det blev mat och godsaker för närmare 900 kr. Äsch, man måste ju få unna sej ibland eller hur ?
Handlade även alkohol så nu finns vin, alkoläsk, sprit, bubbel och öl i kylen. Jag tror det räcker !

Efter jobbet idag kom Milla och hämtade mej och så drog vi direkt till Tornby. Handlade på Systemet (såklart) och åt sedan asgod mat på Feferoni. Lax och grejer. Yum ! Kostade 99 spänn men vadfan man lever bara en gång ? 

 Grillad lax och dillsås, så jäkla nice !

Jag ville prompt ha nya skor oxå (det är behövligt) så det blev tre par på Skopunkten för 600 kr. Kan ni fatta att man faktiskt får 3 par skor för den summan ? Helt sjukt. Är i alla fall supernöjd.
En tunika och två par örhängen samt strumpbyxor (mina gick ju lite sönder i lördas..) från H&M blev det oxå. Nu har jag ju nånting att ha på mej imorron oxå. Slutar väl med att jag tar på mej nåt annat men vafan ändå ;)

Planerna för morgondagen ser ut som så att jag jobbar till 15.30. Stress stress ! Hem och duscha och fixa sej. Marinera kött och göra såna grejer. Sedan ta sej ett glas vin och vänta på folket. Vi blir ett par stycken. Kommer nog bli kanonkul !
Nu ska jag försöka komma i säng. Imorron kör vi på fint väder och party tjoho !

  

Fint eller hur ? =)
Allmänt | | Kommentera |
Upp