A freak like me

Kan hela dagen bli förstörd ? Nej då, jag är inte det minsta orolig till att mitt ena ögonlock är uppsvullet när jag vaknar idag. Jag är van, har väl varit varje dag den senaste veckan. Snart kommer Milla och hämtar mej men hon får lov att vänta lite för utan linser i ögonen ser jag inte mycket och det är jobbigt att duscha då haha !
Ska kyla ögonen lite med kallvatten, skölja ur dom ordentligt och sen prova att sätta in linserna. Att skaffa linser var nog bland det bästa jag gjort i mitt liv, för jag mådde verkligen inte bra av att gå omkring och känna mej "ful" i glasögon hela tiden. Men ibland kan man ju tycka att det är lite jobbigt, som att vakna VARJE dag med svullna ögonlock. Aja, ska försöka packa ihop lite grejer här nu så jag inte har allt kvar att göra när Milla kommer.


Hoppas alla får en jätterolig kväll och en bra början på det nya året. Jag ska iaf försöka ha så roligt som det bara går, och med förutsättningarna här så kan det nog nästan inte misslyckas. Vi ses nästa år, 2009 !

Allmänt | | Kommentera |
Upp