You know you love me

Jaha, då var fredagen över. Är inte så värst trött ännu, kan bero på att jag sov en stund förut som sagt. Natta kom hit förut och åt tacos med oss. Det var gott som fan ! Som vanligt, det tröttnar man inte på.
Efter maten drog Natta och jag hem till henne och solade. Skönt, här ska vi bli bruna ! Sen kollade vi på film och Vänner såklart ! Pratade lite och sådär. Skönt att ta det lugnt faktiskt. Satt i morgonrock båda två, slappt !

Fick ett telefonsamtal av Madde som tyckte vi skulle komma till henne imorron och festa lite. Synd att både Natta och jag har brist på alkohol. Och pengar med för den delen.
Jag ringde iaf min gulliga mamma som sa att jag kunde få en slant så jag kan ha lite roligt ;)
Får se hur mycket som hinns med imorron. Måste handla mat, vin och dessutom måste jag laga maten eftersom det känns som det inte blir gjort annars. Haha ! Kanske måla lite hemma hos Anna och dom oxå, vi får se.

Nu ska jag gå och lägga mej för jag ser ingen mening i att sitta här och glo. Jag ska bädda ner mej i sängen och läsa.

Just det, glömde säga att min blogg fyllde 1 år den 21:a januari. Kan inte fatta att jag bloggat ett år ! Jag planerar att blogga mycket längre än så. Så länge jag har läsare tänker jag fortsätta ! Puss och godnatt.

Allmänt | | Kommentera |
Upp