Keep up the good work

Äntligen fick jag igång internetskiten ! Jag tror strömavbrottet gjorde sönder våran router så ja fick koppla bort den och enbart använda modemet. Funkar ju de me.. hrm.


Var uppe tidigt som fan idag, kvart i åtta ringde Mattias så jag inte skulle missa min tandläkartid. Tack ! Det gick bra btw, inga hål och sånt. Jag är så duktig jag haha.
Tog sen världens kortaste promenad med Wille. Han var väl trötter så dags och dessutom va de lite regnaktigt väder ute. Gillar han inte. Kom nyss in från en lite längre promenad med honom. Med betoning på LITE längre. Ca 20 min kanske. Aja, inte mitt fel att hunden vill gå hem igen eller hur ?


Imorrn blire nog stan med Tilda, hoppas på bra väder ! Annars kanske vi tar Ikano iaf. Ska försöka hitta en höst/vinterjacka. Skor har jag ju nu så de räcker och blir över. Mina stövlar från förra året som är assköna + mina nya höga stövlar + ett par svarta stövlar ja köpte av Tilda eftersom hon inte ville ha dom. Ja, jag tkr om stövlar !  Skönt som fan på hösten/vintern.
Nej nu blire Vänner igen på datorn. Har bara plöjt igenom säsong 1 och halva säsong 2 så har lite kvar;)

Slänger in en bild från Turkiet bara för att =)


Allmänt | | Kommentera |
Upp