A long, long time ago..

Galet varmt är det iaf. Om någon där ute inte skulle märkt de redan.
Jobbat lite idag, inte så kul med tanke på att jag varit ledig i fyra dagar.
Dessa spenderades i Gränna me la familia.
Fredagen kom Madde, Natta och tjocke Martinfan en stund. Grillade lite med oss och så. Sen skulle ju Madde och Martin åka hem men Natta det lilla party(o)djuret ville stanna och festa. Ja, varför inte ? Ett samtal senare så var den saken biff. Vi drack lite vin och grejs innan vi drog ner till hamnen. Åh vad jag älskar Gränna hamn !
Tog några drinkar och vadfan det var på Pir Kro. Där träffade vi även Magnus som jag inte sett på evigheter. Drack lite med han och sen stängde skiten men det hindrade inte oss kan jag lova. Trevligt som fan var det. Efter några shotar och lite redbull vodka (såklart) drog vi uppåt stan. Natta blev fullast som vanligt och så kom hennes "ställer-upp-i-alla-lägentaxi" och hon åkte hem. Jag satt kvar en stund me Magnus och några till. Härligt att vara full ! La mej cirkus 03.40.


Åkte hem igår. Mamma och pappa + Manda packade om och så begav dom sej till Lidköping idag. Så nu sitter jag här helt ensam och ska fortsätta med det i en vecka. Men inte gråter jag för det. Håller på att laga mej lite mat, eller lunch tror jag det skulle va egentligen men jag och tider ni vet. Potatisen puttrar så snällt och snart kommer Madde till mej <3


Livet leker. Jag är så glad att solen är här så man inte ser ut som en vit sak när det är dags att bege sej närmare ekvatorn. Där lär jag bli bruner kan jag lova. Tkr synd om alla som vill följa med, men som inte kan..


Asså det här stället.. Finns inga ord.


Allmänt | | Kommentera |
Upp